Transgenderpionier Corinne

DSCF0881-2

Lees het artikel hier: https://www.charliemag.be/mensen/verboden-product/

Op een groezelige namiddag trok ik naar de theaterbuurt in Antwerpen waar Corinne mij had uitgenodigd op haar appartementje. Ik werd ontvangen door een hartelijke vrouw. Een uitpuilende boekenkast en intrigerende kunst deden mij meten thuis voelen. Met een warm kopje thee leerde we elkaar beter kennen. Ik heb urenlang aan haar lippen gehangen. Het was zonder twijfel het meest boeiende levensverhaal dat ik al gehoord heb. Ik raad jullie dan ook allemaal aan om haar boek Casablanca Voorbij te lezen. Dit is een verhaal dat gehoord moet worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s