Transgenderpionier Corinne

DSCF0881-2

Lees het artikel hier: https://www.charliemag.be/mensen/verboden-product/

Op een groezelige namiddag trok ik naar de theaterbuurt in Antwerpen waar Corinne mij had uitgenodigd op haar appartementje. Ik werd ontvangen door een hartelijke vrouw. Een uitpuilende boekenkast en intrigerende kunst deden mij meten thuis voelen. Met een warm kopje thee leerde we elkaar beter kennen. Ik heb urenlang aan haar lippen gehangen. Het was zonder twijfel het meest boeiende levensverhaal dat ik al gehoord heb. Ik raad jullie dan ook allemaal aan om haar boek Casablanca Voorbij te lezen. Dit is een verhaal dat gehoord moet worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s