Portret Lynn Gunn

DSCF0657

Lees het artikel hier: https://www.demorgen.be/muziek/-hoe-ontmoedigend-pijn-ook-kan-zijn-het-is-vaak-een-boodschap-in-een-fles-b82ce3507/

Ik heb recent de muziek van PVRIS ontdekt en was meteen fan. Toevallig zouden ze even later naar de Trix in Antwerpen komen. Onder het motto: ‘een nee heb je, een ja kan je krijgen’, stuurde ik een mail naar het management van PVRIS met de vraag of ik leadzangeres Lynn Gunn zou kunnen interviewen. Tegen al mijn verwachtingen in, kreeg ik een mail terug waarin stond dat dit wel mogelijk zou zijn. Ik herlas het minstens 10 keer. Ik kon niet geloven dat het effectief gelukt was.

Samen met een collega trok ik op zondagavond naar de Trix. Toen ik contact opnam met de tourmanager vertelde hij dat Lynn geen tijd zou hebben voor een interview. De grond leek onder mijn voeten weg te zakken. Maar opgeven staat niet in mijn woordenboek dus na een paar telefoontjes kreeg ik een interview vast na het optreden. Tijdens de show deed ik mijn best om een paar mooie beelden vast te krijgen van Lynn. Voor de dranghekken en voor al het publiek staan om foto’s te nemen, deed mij even beseffen hoe dankbaar ik mag zijn voor deze kans.

Na het optreden ging ik met een klein hartje naar de backstage. Hier stond Lynn ons op haar sokken en in joggingbroek op te wachten. Haar nonchalance was charmerend. Met een verlegen glimlach vertelde ze ons een sterk verhaal. Het resultaat staat nu te blinken op de website van De Morgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s