Ik vertel jouw foto.

cropped-old-camera-13794456338sv1.jpg

Hier is het dan. Mijn eerste schrijfproject op mijn kersverse website. Ik heb mijn hersenen harder doen kraken dan de botten van mijn bomma als ze de trap opgaat maar ik ben er uitgeraakt. Schrijven is hetgeen waar ik voor leef maar daarnaast krijgt fotografie ook een mooi plaatsje op de dit-zijn-de-dingen-die-het-leven-interessant-houden plank, naast mijn jojo en Harry Potter collectie natuurlijk. Dus ik heb een combinatie uit mijn geweldig hoge hoed getoverd en de letters ‘Ik vertel jouw verhaal’ kwamen eruit gesprongen. Naar mijn bescheiden mening is dat zelfs indrukwekkender dan een wit konijn.

Nu, het verhaal achter de letters, daar heb ik jou voor nodig. Ja, jij, die dit vol spanning en ongeduld aan het lezen is tot ik eindelijk vertel waar het project om draait in plaats van te wauwelen over een jojo en een wit konijn.

Het is vrij simpel. Jij stuurt mij een foto op van een locatie, een portret, een ervaring, een eenhoorn; je mag volledig zelf kiezen. Op basis van die foto schrijf ik een kortverhaal. Ik start met het publiceren van de kortverhalen in juli en ik zal er twee maal per maand eentje schrijven tot en met december. In totaal zal ik dus twaalf kortverhalen schrijven. Deze verhalen worden telkens met foto gepubliceerd op mijn website. Door de beperking in het aantal kortverhalen kan ik niet garanderen dat je foto erbij gaat zitten dus stuur er eentje door die mij meteen naar mijn pen doet grijpen.

Stuur je foto door naar info@inkegieghase.com met als onderwerp ‘Ik vertel jouw foto’. Ik wacht vol ongeduld op jullie prachtige beelden. Ik heb het gevoel dat we samen iets moois gaan creëren, jij ook?