24 keer trouwen

Head & shoulders

Lees het artikel hier: https://www.charliemag.be/wereld/fleur-en-julian/

Op vrijdagavond ging ik iets drinken met vrienden. Een vriendin vertelde mij dat ze dat weekend was uitgenodigd op een trouw van twee vrouwen. Maar er zat een grotere boodschap achter. Fleur en Julian gaan in elk land waar het homohuwelijk is toegestaan, trouwen. Zo’n opmerkelijk project sprak me meteen aan en ik legde contact met het koppel. Die vrijdag had ik een interview vast en zaterdag mocht ik hun trouw in Antwerpen bijwonen.

De positieve instelling van dit kunstenaarsduo is mij nog lang bijgebleven. Na een boeiend interview en een prachtige trouw, legde ik het verhaal achter hun project vast. Dit keer kreeg ik een plekje op de website van Charlie Magazine. Ik word er nog steeds blij van als ik het interview herlees.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s