Ik vertel jouw foto

cropped-old-camera-13794456338sv1.jpg

Hier is het dan. Mijn eerste schrijfproject op mijn kersverse website. Ik heb mijn hersenen harder doen kraken dan de botten van mijn bomma als ze de trap opgaat maar ik ben er uitgeraakt. Schrijven is hetgeen waar ik voor leef maar daarnaast krijgt fotografie ook een mooi plaatsje op de dit-zijn-de-dingen-die-het-leven-interessant-houden plank, naast mijn jojo en Harry Potter collectie natuurlijk. Dus ik heb een combinatie uit mijn geweldig hoge hoed getoverd en de letters ‘Ik vertel jouw verhaal’ kwamen eruit gesprongen. Naar mijn bescheiden mening is dat zelfs indrukwekkender dan een wit konijn.

Nu, het verhaal achter de letters, daar heb ik jou voor nodig. Ja, jij, die dit vol spanning en ongeduld aan het lezen is tot ik eindelijk vertel waar het project om draait in plaats van te wauwelen over een jojo en een wit konijn.

Het is vrij simpel. Jij stuurt mij een foto op van een locatie, een portret, een ervaring, een eenhoorn; je mag volledig zelf kiezen. Op basis van die foto schrijf ik een kortverhaal. Ik ga geen deadline of limiet op het aantal verhalen zetten. Inspiratie moet vloeien maar soms is de stroming minder sterk. Ondertussen ben ik ook nog bezig aan een roman en verschillende projecten op journalistiek vlak. Maar ik probeer zo vaak als ik kan mijn verhaal achter jouw foto te vertellen.

Stuur je foto door naar info@inkegieghase.com met als onderwerp ‘Ik vertel jouw foto’. Ik wacht vol ongeduld op jullie prachtige beelden. Ik heb het gevoel dat we samen iets moois gaan creëren, jij ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s